Om Iver Enterprise

IVER ENTREPRISE & SERVICE A/S

HVORFOR VÆLGE OS?

Iver Entreprise & Service A/S er en dedikeret og professionel entreprisevirksomhed som sætter en ære i kvalitetsbyggeri til aftalt tid og pris.

Iver Entreprise & Service A/S er grundlagt af tømrermester Kristian Iversen. Iver Entreprise har en fuldendt medarbejderstab, hvor den unge energiske teamånd kombineret med ældre og mere erfarne fagligheder går perfekt i spænd. Medarbejderne spænder lige fra 17 til 58 år.

Digital sagsstyring:
Vi benytter digital sagsstyring gennem hele vores organisation. Alle vores svende, bygge- og projektledere udfører timeregistrering og varekøb digitalt hvilket sikrer vores kunder en korrekt og hurtig sagsbehandling. Vores digitale sagsstyring medfører minering af fejl og fuld gennemsigtighed til alle vores kunder.

Bæredygtighed:
Hos Iver Entreprise og Service A/S arbejder vi hele tiden målrettet på at optimere bæredygtige processer i vores byggerifaser. Vi har løbende dialog omkring bæredygtige løsninger, både i vores administration samt på vores byggepladser bl.a. ved muligheden for differentiering af nybyg og renoveringsopgaver. Vi sætter store krav til vores leverandører og samarbejdspartnere omkring optimering af processer og materialevalg der fremmer bæredygtighed i byggeprocessen.

  • SERIØS KOMMUNIKATION

  • SELVMOTIVERET TEAM

  • HUNDREDE AF ÅRS ERFARING

  • MISSER IKKE DEADLINES

  • DETALJEORIENTEREDE

Scroll to Top