Vi tilbyder

FN’s VERDENSMÅL

FN’S VERDENSMÅL
Vi har med inspiration i FN’s verdensmål til start taget udgangspunkt i følgende punkter:

3: SUNDHED OG TRIVSEL:
Vi har ved adskillige lejligheder støttet organisationer som Team Rynkeby og familier med kræftramte børn da vi mener det er vigtigt at hjælpe til hvor man kan.

4 & 8: KVALITETSUDDANNELSE & ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST:
Vi lægger stor vægt på uddannelse af Danmarks ungdom og har i forhold til branchen et stort antal lærlinge indenfor forskellige faggrupper som vi sætter en ære i at oplære fra start til slut. Vi mener at hvis vi investerer i vores ungdom investerer vi også i vores fælles fremtid.

12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION
Som tidligere beskrevet ovenfor arbejder vi hele tiden på at optimere bæredygtigheden i alle vores faser af byggeriet. Bl.a. benytter vi svanemærket maling i vores malerafdeling. Vi benytter ydermere udelukkende FSC certificeret træ i vores tømrerafdeling. Ved vores store byggepladser tager vi selv ansvar for affaldssortering og lægger stort vægt på affaldssortering. I vores administration har vi minimeret vores forbrug af papir og kontorartikler markant, idet vi har digitaliseret alle aspekter af vores forretning.

17: PARTNERSKABER FOR HANDLING
Vi har de seneste par år begyndt at målrette vores produktion i en mere bæredygtig retning.
Vi er bl.a. i gang med et samarbejde med vores leverandør STARK på et projekt kaldet GENTRÆ som i korte træk går ud på at genanvende gammelt træ til renoveringsopgaver.

fn_globale_maal
Scroll to Top