Vi tilbyder

ENTREPRISEAFDELING

Iver Entreprise varetager ofte rollen som hovedentreprenør ved større byggeprojekter, hvor maler-, - murer, isolering, stillads samt tømrerarbejdet udføres af Iver Entreprise selv. Iver Entreprise har yderligere særdeles kompetente samarbejdspartnere indenfor VVS samt EL-arbejde.

INTERN UDDANNELSE & FN’s VERDENSMÅL:

Bæredygtighed:
Hos Iver Entreprise og Service A/S arbejder vi hele tiden målrettet på at optimere bæredygtige processer i vores byggerifaser. Vi har løbende dialog omkring bæredygtige løsninger, både i vores administration samt på vores byggepladser bl.a. ved muligheden for differentiering af nybyg og renoveringsopgaver. Vi sætter store krav til vores leverandører og samarbejdspartnere omkring optimering af processer og materialevalg der fremmer bæredygtighed i byggeprocessen.

FN’S VERDENSMÅL
Vi har med inspiration i FN’s verdensmål til start taget udgangspunkt i følgende punkter:

3: SUNDHED OG TRIVSEL:
Vi har ved adskillige lejligheder støttet organisationer som Team Rynkeby og familier med kræftramte børn da vi mener det er vigtigt at hjælpe til hvor man kan.

4 & 8: KVALITETSUDDANNELSE & ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST:
Vi lægger stor vægt på uddannelse af Danmarks ungdom og har i forhold til branchen et stort antal lærlinge indenfor forskellige faggrupper som vi sætter en ære i at oplære fra start til slut. Vi mener at hvis vi investerer i vores ungdom investerer vi også i vores fælles fremtid.

12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION
Som tidligere beskrevet ovenfor arbejder vi hele tiden på at optimere bæredygtigheden i alle vores faser af byggeriet. Bl.a. benytter vi svanemærket maling i vores malerafdeling. Vi benytter ydermere udelukkende FSC certificeret træ i vores tømrerafdeling. Ved vores store byggepladser tager vi selv ansvar for affaldssortering og lægger stort vægt på affaldssortering. I vores administration har vi minimeret vores forbrug af papir og kontorartikler markant, idet vi har digitaliseret alle aspekter af vores forretning.

17: PARTNERSKABER FOR HANDLING
Vi har de seneste par år begyndt at målrette vores produktion i en mere bæredygtig retning.
Vi er bl.a. i gang med et samarbejde med vores leverandør STARK på et projekt kaldet GENTRÆ som i korte træk går ud på at genanvende gammelt træ til renoveringsopgaver.

Scroll to Top